Auto

Karting: onze selectie voor de professionelen en de amateurs
 

Ole Bardahl heeft zijn producten steeds willen toetsen in zeer extreme omstandigheden. Daarom kende Bardahl succes in de 24 uur van Le Mans, de Rally van Monte Carlo, in het zand van de Dakar, maar ook in wat de basis van de autosport is: het karting.

Auto

7 tips om uw wagen professioneel te reinigen
 

Hoewel u al heel wat informatie vindt, zijn we nooit eerder dieper ingegaan op de essentie, met name hoe u eenvoudig en met de juiste producten uw wagen reinigt.

Tuin

Ontdek waarom de grasmaaier zijn laatste woord nog niet gezegd heeft !

Hoewel de automatische grasrobots aan een opmars bezig zijn, kunnen die nog niet alle behoeften invullen. Demonstratie.

Moto - Scooter

Weer de weg op in de lente: de onmisbare tips om zonder zorgen weer op de motorfiets te kruipen !
 

Bij Bardahl weten we in welke mate een motorrijder nauwgezet is. U wil alleen het beste voor uw motorfiets. Daarom hebben wij producten ontwikkeld om die motorfiets tiptop in orde te houden.

Auto

5 tips uw wagen makkelijker proper te houden

Er kruipt hoogstwaarschijnlijk ook voor u heel wat tijd in het wekelijks of maandelijks reinigen van uw wagen. Zonder afdoende onderhoud wordt uw wagen op termijn een broeihaard van bacteriën en virussen en dat kan u eigenlijk makkelijk vermijden, zonder dat u uren in uw wagen aan de slag bent.

Auto

Welke motorisatie kiezen ?
 

Het aantal LEZ (lage-emissiezones) in Europa stijgt zienderogen en op vlak van technologie groeit de keuze, wat maakt dat de juiste keuze qua motorisatie bij de aankoop van een nieuwe wagen, eens zo complex wordt. Wij trachten u het bos weer door de bomen te laten zien met dit handig overzicht.

Auto

5 tips om pannes met uw wagen in de winter te vermijden 

Indien u in de winter met de auto rijdt, is dit artikel voor u bestemd! Maar ook in het andere geval, mag u gerust doorlezen: deze raadgevingen zijn van goudwaarde om in geval van koude met de wagen uit de problemen te blijven.

Auto

Spreek de taal van de olie  
 

5W30, 0W30, 15W40: maar wat wil dat nu allemaal zeggen ? Bardahl, de motoroliespecialist sinds 1939, legt u alles uit !

Auto

Hoe op een eenvoudige manier roetvorming in de motor voorkomen?
 

Geef roetvorming in uw motor geen kans en reageer tijdig om de levensduur te verlengen. Zo vermijdt u pannes of erger en rijdt u ook zuiniger met meer zorg voor de leefomgeving. Kort samengevat: om u het leven makkelijker te maken, stelt Bardahl de motorreiniger 5in1 voor (zowel voor diesel als benzinemotoren ).

Auto

Waarom de telefoon niet gebruiken in een tankstation ?
 

U hebt ze waarschijnlijk al in een tankstation zien hangen: de diverse verbodstekens. Daar waar die voor het roken logisch lijkt, verbazen veel mensen zich over het verbod voor het gebruik van de smartphone. En opgelet, er zijn nog zaken die niet aan te raden zijn tijdens het tanken. Maar waarom ?

Hoe een carburator reinigen?

Uw grasmaaier of heggenschaar start niet meer of valt stil? Zorg dat u de juiste reflexen hebt vooraleer u hem vervangt.

Auto

Schone diesel? Een mythe bij stadsgebruik?

Verstopte dieselmotoren verliezen hun kracht, terwijl ze meer verbruiken en meer verontreinigen...Ontdek de oplossingen van Bardahl om dit te voorkomen.

Auto

Steeds schonere voertuigen

Momenteel is de uitdaging voor autofabrikanten om schonere voertuigen te ontwikkelen, waarbij een minimum aan broeikasgassen wordt uitgestoten en het brandstofverbruik wordt beperkt.

Auto

Reinigen van de injectoren 

Reinig uw injectoren zodat u ze niet hoeft te vervangen!

Auto

De motor reinigen alvorens de olie te verversen: hoe en waarom?

Tegenwoordig zijn zowel benzine- als dieselmotoren geoptimaliseerd om vervuilende uitstoot te verminderen. Om fijn stof te beperken worden de verontreinigende stoffen opnieuw verbrand (EGR-klep) of gefilterd (roetfilter).