Auto

5 tips om pannes met uw wagen in de winter te vermijden 

Indien u in de winter met de auto rijdt, is dit artikel voor u bestemd! Maar ook in het andere geval, mag u gerust doorlezen: deze raadgevingen zijn van goudwaarde om in geval van koude met de wagen uit de problemen te blijven.

Auto

Spreek de taal van de olie  
 

5W30, 0W30, 15W40: maar wat wil dat nu allemaal zeggen ? Bardahl, de motoroliespecialist sinds 1939, legt u alles uit !

Auto

Hoe op een eenvoudige manier roetvorming in de motor voorkomen?
 

Geef roetvorming in uw motor geen kans en reageer tijdig om de levensduur te verlengen. Zo vermijdt u pannes of erger en rijdt u ook zuiniger met meer zorg voor de leefomgeving. Kort samengevat: om u het leven makkelijker te maken, stelt Bardahl de motorreiniger 5in1 voor (zowel voor diesel als benzinemotoren ).

Auto

Waarom de telefoon niet gebruiken in een tankstation ?
 

U hebt ze waarschijnlijk al in een tankstation zien hangen: de diverse verbodstekens. Daar waar die voor het roken logisch lijkt, verbazen veel mensen zich over het verbod voor het gebruik van de smartphone. En opgelet, er zijn nog zaken die niet aan te raden zijn tijdens het tanken. Maar waarom ?

Hoe een carburator reinigen?

Uw grasmaaier of heggenschaar start niet meer of valt stil? Zorg dat u de juiste reflexen hebt vooraleer u hem vervangt.

Auto

Schone diesel? Een mythe bij stadsgebruik?

Verstopte dieselmotoren verliezen hun kracht, terwijl ze meer verbruiken en meer verontreinigen...Ontdek de oplossingen van Bardahl om dit te voorkomen.

Auto

Steeds schonere voertuigen

Momenteel is de uitdaging voor autofabrikanten om schonere voertuigen te ontwikkelen, waarbij een minimum aan broeikasgassen wordt uitgestoten en het brandstofverbruik wordt beperkt.

Auto

Reinigen van de injectoren 

Reinig uw injectoren zodat u ze niet hoeft te vervangen!

Auto

De motor reinigen alvorens de olie te verversen: hoe en waarom?

Tegenwoordig zijn zowel benzine- als dieselmotoren geoptimaliseerd om vervuilende uitstoot te verminderen. Om fijn stof te beperken worden de verontreinigende stoffen opnieuw verbrand (EGR-klep) of gefilterd (roetfilter).

Auto

Reinigen van de roetfilter

Reinig uw roetfilter, zo hoeft u hem niet te vervangen!

Auto

Reiniging van de luchtinlaat en de inlaatkleppen

Verwijderen van vuilafzetting in de luchtinlaat en op de kleppen

Auto

Reinigen van de turbo

Reinig uw turbo zodat u hem niet hoeft te vervangen!

Hoe je motorfiets goed onderhouden?

Het spreekt voor zich dat een motorfiets goed onderhouden en regelmatig nagekeken moet worden.

Hoe een elektrisch contact herstellen?

U hebt een vals contact of u hebt problemen met een elektrisch contact? Met de Bardahl Contactreiniger herstelt u in een handomdraai elektrische en elektronische contacten!

Hoe piepende deuren en scharnieren verhelpen?

Wat is er vervelender dan het piepend geluid van een deur of luik? Met Bardahl elimineert u deze geluiden heel eenvoudig. Bardahl va vous simplifier la vie et éliminer ces bruits très simplement.